Web en App

Heeft u een idee voor een mobiele applicatie of een website?

Of wilt u dmv een mobiele app u uw klanten binden aan uw bedrijf. Applicaties voor smartphones zijn de toekomst, meer dan de helft van de Nederlander heeft al een smartphone. Met name de iPhone is bijzonder populair, in het bedrijfsleven is het anno 2012 vaak de vervanger van de zakelijk gerichte Blackberry.

Met meer dan 650.000 applicaties in de app store en meer dan 30 miljard downloads, wordt de app store met de dag populairder.Echter is het zo dat veel bedrijven of websites nog steeds geen eigen applicatie hebben. Ten onrechte, want alles wijst erop dat over enkele jaren het de standaard zal zijn. U kan echter uw concurrentie sneller af zijn door nĂș een applicatie te laten ontwikkelen.

Een prijs die marktconform is, geen extravagante bedragen.

Een vaste prijs, geen extra onverwachte kosten.

Goede communicatie, tijdens het ontwikkelen kan u gerust suggesties doen.

Native apps, die in de app store verschijnen en oneindig veel meer mogelijkheden hebben dan online apps (aka mobiele sites).

Spreekt u dit alles aan? Stuur dan gerust een Mailtje met wat u zoekt of een aanvraag voor extra informatie en u krijgt gegarandeerd een antwoord.

 

Hosting van uw app

Mocht u een app reeds klaar hebben. En u wilt niet met de dure kosten zitten die Apple of Windows vraagt voor het publiceren hiervan. Zijn wij bereid voor een klein bedrag per maand uw App in alle Appstores te publiceren.

.