Login

Neem contact met ons op

  • Bel ons:(+31) 687 005840
  • Sales Email:sales@mvsystems.nl
  • Support Email:support@mvsystems.nl

Sluit Support

Support

Ameland App

In het najaar van 2011 had de eigenaar van MV Systems een idee. Het maken van een goede app voor en over Ameland geschikt voor alle mobiele telefoons. En geen mobiele pagina maar een echte Ameland App. Waar ook bij elk platform een daadwerkelijke Ameland App te downloaden is in de store. En uiteraard volledig gratis voor zijn gebruikers.

Zodat het dagelijkse ritueel van de toeristen die de weg vragen, en wat er nog meer te doen is eens goed beantwoord werd. Met dit doel is Maurice aan de slag gegaan. Na enkele maanden was het moment daar. Op de Ameland App zijn alle winkels, hotels, activiteiten, boot tijden, boot live volgen, boot feed, bus tijden, het weer, nieuwsberichten, getijden, te vinden, etc kortom alles wat Ameland te bieden heeft. De Ameland App ging online in de app stores 16-06-2012 om 11:55:58 maar nog verborgen voor de mensen. Een kleine groep vrienden en kennissen kregen de kans de Ameland app te testen en verbeteringen door te geven. Nadat deze tests waren doorstaan werd de Ameland app online gezet voor iedereen in 138 landen.

De eerste week alleen meer dan 400 downloads en 13000 pageview’s voor het Android platform alleen. En een week later met de Iphone variant meer dan 1100 downloads in een week. Dit was natuurlijk meer dan de verwachting was. En dit werd ook door diverse media opgemerkt. Zelfs vanaf het eiland Texel werden felicitaties gestuurd. Na twee maanden de statistieken bekeken te hebben en de vraag zo overduidelijk bleek te zijn. Werd besloten een Duitse variant bij de maken van de Ameland App . En ondertussen is hier een Engelse Ameland App versie ook bijgevoegd. Hiermee is de Ameland App de eerste meertalige App van Ameland. Nu inmiddels 15,000 downloads en 8 maanden verder mogen we wel zeggen dat het een zeer geslaagde aanwinst is voor het prachtige eiland.